Početna » Novosti » Tajne uredne ladice – sada dostupne svima

Tajne uredne ladice – sada dostupne svima

Otkrivamo tajne uredne ladice i kako postići savršen red

Koje su tajne uredne ladice i uvijek organizirane kuhinje? U nastavku pročitajte kako uz malene promjene možete postići uredne rezultate. Pa krenimo…

U DAN-u smo svjesni prednosti koje nudi uređen i organiziran dom. Zato vam predstavljamo jednostavna i praktična rješenja s kojima ćete svoju kuhinju vidjeti u sasvim novom svjetlu. Bez obzira na to da li je ona u fazi planiranja, obnove ili proljetne reorganizacije, vjerujemo da će vam ove tajne pomoći.

1. PROSTORNO planirajte

Klasične ladice su prošlost. Zaboravite na nepotrebno saginjanje i istezanje u skrivene kutove nepreglednih ormara s vratima.

Zamislite kako bi bilo jednostavno kad bi s jednim pogledom vidjeli cijeli sadržaj ladica na izvlačenje… Zvuči predobro da bi bilo istinito, zar ne? 

DAN vam omogućuje upravo to! Naše ladice na izvlačenje su:

  • dovoljno široke i prostorne
  • lako dostupno
  • pregledne
  • prilagodljive.

DAN-ovi profesionalci razmišljaju izvan okvira i za vas stvaraju funkcionalna rješenja, koja može ponuditi samo dovršena kuhinja. Otkrijte i vi tajne uredne ladice. Bez stresa, nereda i traženja!

Tajne uredne ladice će vašu svakodnevicu riješiti nepotrebnih briga i stresa.

2. Kuhinju prilagodite SEBI

Svi imamo svoj jedinstveni životni stil, što znači da različito koristimo i spremamo pribor i hranu. Stoga je iznimno važno da je kuhinja prilagođena VAMA i VAŠIM potrebama.

Kod planiranja nove ili obnove stare kuhinje potrebno je imati jasno postavljenu viziju. Upravo ona vodi do ostvarenja željenih ciljeva i ergonomskih rješenja.  U DAN-u dobijete točno ono što želite! 

3. Pobrinite se za ORGANIZACIJU

Tajna svakog uspjeha je organizacija! Zato su naši stručni savjetnici svjesni da je kod planiranja kuhinje potrebno misliti na najmanje detalje. 

U DAN-u vam nudimo maštovita rješenja koja olakšavaju svakodnevni život. Među dodacima su najpopularniji organizacijski umetci za ladice na izvlačenje, koja će vam uštedjeti vrijeme s traženjem hrane, začina i pribora. 

Nema više izgovora da kuhinja ne bi bila sređena i uredna. 

4. Ludnici u ladicama recite: “Pa-pa!”

Nered u ladicama je prošlost. Tajne uredne ladice su DAN jednostavne protuklizne podloge za ladice s kojima će i mali i veliki predmeti svakim otvaranjem i zatvaranjem ostati na svom mjestu. 

Pozitivna energija

Pozitivne misli privlače pozitivne stvari, a jeste li znali da sređena i uredna kuhinja zrači pozitivnom energijom? Preporučuje se da par puta godišnje kuhinju temeljito očistimo i riješimo se nepotrebnih stvari. S DAN-ovim zabavnim rješenjima to nije nikakav problem, već igra koju ćete s veseljem odigrati.

Kuhinja je u zadnje vrijeme postala prostor za brojne aktivnosti, koje ne uključuju samo kuhanje. Stoga je toliko važnije održavanje reda i čistoće svih članova obitelji. Tako ćete imati više čarobnih trenutka sa svojim bližnjima! 

tajne uredne ladice

Naša vizija

U DANKÜCHENu potičemo individualni pristup, koji temelji na pouzdanosti i povjerenju. Svim novim i postojećim kupcima nudimo besplatno savjetovanje i pripremu neobvezujuće ponude u kojoj ispunjavamo najzahtjevnije želje. 

DAN već DANAS može ispuniti vaše tajne želje za kuhinju! Posjetite nas u najbližem studiju i šapnite nam što želite.

Pratite nas na Facebooku, Instagramu ili Youtubeu gdje redovito objavljujemo novosti i zanimljiva kuhinjska rješenja.

Video