Totalna rasprodaja kuhinje – dodatnih 40% popusta

Na pravom mjestu u pravo vrijeme za jedinstvenu priliku

Zapakirana moderna kuhinja spremna je za besplatnu montažu u vaš dom! Kuhinja trendovskih boja, bijela i boja drva, s velikim šankom, funkcionalnim rasporedom i minimalističkim izgledom može biti vaša po NAJUGODNIJOJ CIJENI od 26.000,00 kn.

Za više informacija nas kontaktirajte putem telefona +385 95 1998 027

Cijena fantastične kuhinje

Redovna cijena ove kuhinje je 44.765,00 kn, a može biti vaša za okruglih 26.000,00 kn. I ne samo to! Dostavimo vam je i montiramo sasvim BESPLATNO i to ODMAH nakon dogovora.

Velik i funkcionalan šank

Predivna kuhinja ima šank s dvije visine radne površine. Jedna je namijenjena pripremi hrane, a druga uživanju u jelu i druženju uz omiljeni napitak. Zadnji dio šanka drvenog dekora i podignute radne površine skriva tri barske stolice, koje su obavezna oprema moderne kuhinje. Stolice, dok ih ne koristite, pospremite ispod produženog pulta da vas ne ometanju tijekom gibanja u kuhinjskom prostoru. Dužina šanka je 240 cm, što je idealna dužina za udoban jutarnji i večernji obrok ili za razgovore uz kavu s prijateljima. Prednji dio šanka bijelih fronti pun je ladica koje vam omogućuju organiziranu i preglednu pohranu namirnica i kuhinjskog pribora.

Skriveno od očiju

Zatvoreni kuhinjski elementi nude vam dovoljno prostora za pohranu staklenog pribora, tanjura, posuđa i ostalog vama potrebnog kuhinjskog pribora. Kuhinja nema otvorenih polica, zato uvijek izgleda lijepo i uređeno te na odličan način skriva svoj sadržaj. Radna površina drvenog dekora daje prirodni ambijent cjelokupnom dizajnu kuhinje. Još jedan plus ove kuhinje je velik ormar s dodatnim prostorom za pohranu (električni uređaji nisu uključeni u cijenu kuhinje).

Jedna kuhinja, jedna prilika i jedno ostvarenje snova! Iskoristite ovu jedinstvenu priliku sad i postanite vlasnikom ove fantastične kuhinje iz snova.

Za više informacija nas kontaktirajte putem telefona +385 31 550 577