Trendovi kuhinje u 2022.

U DAN-u nova godina započinje lijepim vijestima, predivnim bojama i još većim mogućnostima.

Sve veću važnost pridajemo obitelji i zajedničkim trenucima, a upravo je kuhinjski prostor taj gdje se najčešće okupljamo. Stoga ne iznenađuje da projektiranju kuhinje posvećujemo više vremena, strpljenja i pozornosti.

Odvažne boje za kuhinje u 2022.

Tamne fronte koje su obilježile prošlu 2021. godinu i dalje ostaju visoko na ljestvici najpopularnijih nijansi. No, ova će nas godina odvesti korak dalje i impresionirati odvažnim i posebnim bojama fronti. 

Nove boje 2022. su čiste i pune karaktera te će vašoj kuhinji dodati glamurozan izgled i bez sumnje oduševiti sve poglede. Jedna od njih je boja CANON koja će obilježiti ovogodišnje trendove u svijetu DANKÜCHEN kuhinja. Osvojit će vas svojim još neviđenim izgledom i potaknuti u vama odvažnost i maštovitost.

Trendovi u nijansama sive

S novom godinom stigle su i nove nijanse sive boje koje u kuhinju unose atmosferu smirenosti, svježine i profinjenosti. Dizajneri interijera je opisuju kao neutralnu i svestranu boju koju vole koristiti kao alternativu osnovnih boja. Nijanse novih boja ARZANO, CIVIETTA ili DOLOMIT savršeno se kombiniraju s drvenim i prirodnim tonovima, naglašavajući njihovu toplinu. Ne samo to, također se koriste za dizajn luksuznih i bogato opremljenih interijera.

Trendovi kuhinja 2022.

Bez masnih tragova

Vaš favorit je definitivno premaz protiv otisaka prstiju, zahvaljujući kojem ne ostavljate neželjene tragove u kuhinji. DANKÜCHEN fronte u boji ANTHRAZIT se mogu pohvaliti visokokvalitetnim završnim slojem koji je jednostavan za održavanje i ima iznimno visoku razinu otpornosti. Ovu prekrasnu crnu boju s odličnim svojstvom protiv otisaka prstiju možete odabrati na modelima Silbermond, Interdan, Toplux, a s novom godinom će krasiti i najnovi DAN-ov model Luxor. 

Nadstandardna radna površina

Jedinstvenost svoje kuhinje naglasite masivnom radnom površinom koja će sigurno privući zanimanje svakog posjetitelja. S lakoćom kombiniramo više debljina i materijala, zato prilikom projektiranja kuhinje slobodno pitajte naše prodajne savjetnike za pomoć pri odabiru prave kombinacije. Oni će vam predlagati mogućnosti prikladne veličini prostorije, bojama fronti i visini kuhinjskog korpusa. 

Ladice u novom ruhu

Još jedna vijest i trendovi kuhinje 2022. godine je apsolutno nova Anthrazit boja staklenih bočnih stranica za ladice. Ovo estetsko savršenstvo koje vam u svakoj DAN kuhinji nudimo bez ikakve nadoplate od sada plijeni dodatnu pažnju. Nova boja je glamurozno lijepa i ukomponirat ćemo je u vašu novu kuhinju, a krasit će vaše ladice i ako se odlučite za klasičnu nijansu.

Budite među prvima koji će očarati zadivljujućim dizajnom DANKÜCHEN kuhinje.

Za besplatno projektiranje svoje nove, još modernije kuhinje iz snova.

Svaki od DANKÜCHEN modela možete također pogledati na našem YOUTUBE kanalu.

Za sve aktualne novosti, akcije i fotografije kuhinja nas pratite na FACEBOOKU i INSTAGRAMU

Video