Trendovi modernih kuhinja

Asimetrija ide ruku pod ruku s jedinstvenošću i stvara futurističku atmosferu modernih kuhinja 

Kako biti drugačiji pri planiranju nove kuhinje? Zaboravite ustaljena pravila, budite odvažni i planirajte izvan okvira simetričnosti, budite inovativni i prepustite se našim idejama. 

Impresivan dizajn

Jeste li ikada bili impresionirani interijerom s jedinstvenim dizajnom, punim posebnih i drugačijih detalja? Inovativnim dizajnom možete podići svoj dom na višu estetsku razinu koja se ne može vidjeti u svakom kućanstvu. Trendovi kuhinja se skrivaju u asimetričnim visinama, debljinama panela i kombinacijama različitih materijala. 

Boje fronti su temelj dizajna svake kuhinje, a u DANKÜCHENu nudimo velik izbor nijansi i mogućnosti kombiniranja. Ako ste ljubitelj ludih i otkačenih boja, hrabro ih odaberite za kuhinjske fronte koje će odražavat vaš karakter.

Trenutni DANKÜCHEN trend: svijetlo sive fronte u boji Beton kombinirane s tamno smeđim frontama u Ceros boji. 

Transformacija visine

Konture vaše buduće kuhinje naglasite transformacijom jedne visine u drugu te miješanjem različitih debljina radne površine. Najlakši način da to postignete je da u svoj kuhinjski koncept uključite kuhinjski otok ili šank. Masivna radna ploča u boji drva ili granita, uz savršen prijelaz između pojedinih kuhinjskih dijelova privlačit će sve poglede. 

Trenutni trend: iskoristite dio kuhinjskog pulta kao barski stol i začinite ga elegantnim kožnim barskim stolicama. 

Ekstravagantne dubine 

DANKÜCHEN ormari izvana izgledaju nenametljivo, ali skrivaju neopisivu ekstravaganciju. Unutarnja asimetrija omogućuje im da služe svojoj svrsi i ispune sva vaša očekivanja. Nadprosječno duboke ladice za izvlačenje koriste se za skladištenje zaliha i pribora. Plitki, uski ormarići s nekoliko polica namijenjeni su čašama i porculanu za sve prigode. 

Trenutni trend: spektakularni 3D ormar s policama i ladicama u nijansi betona 

Osvjetljenje modernih kuhinja

Jeste li znali da je moderno osvjetljenje u trendu? Tajna ugodne atmosfere leži u neravnomjernoj raspodjeli svjetla, koja naravno mora služiti svojoj svrsi. 

Predlažemo:

  • Središnje, toplo svjetlo neka bude na području gdje kuhate i pripremate hranu. 
  • Malo manje osvijetlite prostor na kojem se nalazi blagovaonski stol ili šank i na taj način unesite dašak čarolije u ambijent.
  • Svijeće i mala svjetla mogu se uključiti u bilo koji kutak, jer posvuda dočaravaju romantičnu atmosferu. 
Skladnost harmonije i asimetrije – u DANKÜCHEN 

Uskladimo vaše i naše ideje u trendovsku kuhinju koja će vas impresionirat godinama. Prijavite se klikom na crveni gumb:

I rezervirajte termin u jednom od 13 ekskluzivnih studija diljem Hrvatske, gdje vas očekuju DAN-ovi prodajni savjetnici spremni za izradu besplatnog 3D projektiranja i vaše moderne kuhinje po mjeri. Na Facebooku, Instagramu i Youtubeu redovito objavljujemo aktualne novosti, akcije i slike. Slijedite nam i budite na vrijeme obaviješteni o DANKÜCHEN ponudi.