Početna » Novosti » Upoznajmo planer kuhinje

Upoznajmo planer kuhinje

Kupnja nove kuhinje nije odluka koja se donosi preko noći. O takvoj odluci dugo razmišljate, istražujete i planirate, a kad se odlučite, nastane bezbroj pitanja na koja morate odgovoriti. Krenimo i zajedno se pripremimo na prva pitanja koje vam postavlja DANKÜCHEN planer kuhinje.

Na svako postavljeno pitanje ćemo vam pokazati kako bi odgovor izgledao u našem primjeru kuhinje iz videa.

1. Koji oblik DAN kuhinje želite?

Planer kuhinje je prvi okvirni plan kuhinje, a sastoji se od 7 jednostavnih pitanja. Na prvom pitanju je, sukladno vašoj želji i kuhinjskom prostoru, potrebno odabrati jedan od ponuđenih odgovora: osnovni oblik, L-oblik, U-oblik ili kuhinjski otok.  

Ako ne poznajete karakteristike svih oblika kuhinje, bez brige! Ovdje možete pročitati sve o njima.

U našem primjeru smo se odlučiti za U-oblik kuhinje.

2. O kakvoj DAN kuhinji sanjate?

Na drugo pitanje vam Planer kuhinje nudi izbor zatvorene i otvorene kuhinje. Razlika između zatvorene i otvorene kuhinje je da je zatvorena zidom odvojena od ostalih prostorija tj. od dnevnog boravka i blagovaonice. Kuhinja tako ostaje radna zona namijenjena pripremi jela. Njena prednost je u sprječavanju širenja mirisa u druge prostorije, a nedostatak je u otežanoj komunikaciji s ukućanima/gostima izvan kuhinje. Suprotno tome je moderna i funkcionalna otvorena kuhinja, koja je povezana s ostalim prostorija i primjerena je za veće obitelji. Takav tip kuhinje vam omogućuje ne samo jednostavnu komunikaciju i druženje s ukućanima i gostima, već vam pruža pogled na događaje u ostalim prostorijama. 

Mi smo odabrali otvorenu kuhinju, koja je fantastično ispunila velik kuhinjski prostor.

3. Koji stil kuhinje vam odgovara?

Volite li više moderne ili klasične kuhinje? DAN nudi velik broj modernih kuhinja koje možete međusobno kombinirati. Klasične kuhinje također imaju moderan dizajn, samo da je odabir boja fronti ograničen.

U našem primjeru smo odabrali modernu kuhinju, za koju smo kombinirali dva modela: La Corte i Silbermond 

4. Kakve kuhinjske fronte želite?

Planer kuhinje vam nudi samo okviran izbor boja (visok sjaj, mat ili dekor). Na osnovu tih osnovnih informacija će vam na terminu u studiju prodajni savjetnici pokazati izbor fronti za odabrani model kuhinje. 

Za fronte naše kuhinje smo odabrali mat boju Beton, a za radnu površinu i zidne obloge novu Tobaco boju.

5. Koliko želite investirati u vašu novu DAN kuhinju?

Na konačnu cijenu kuhinje utječe puno faktora kao što su odabir modela, broj elemenata i ladica, mehanizmi, organizatori, ručke, električni uređaji i drugo. Iz tog razloga nije moguće ponuditi okvirne cijene kuhinje.

Ako ste pri donošenju odluke namijenili određeni iznos novca koji ste spremni uložiti u kupnju nove kuhinje, sukladno tome odaberite jedan od ponuđenih odgovora u planeru kuhinje. 

6./7. Korak planera kuhinje 

I za kraj je potrebno odabrati u kojem razdoblju želite svoju novu kuhinju te ispuniti obrazac s osobnim podacima i odabrati vama najbliži DANKÜCHEN studio. To je to ⇒ tako počinje dizajniranje vaše nove kuhinje po mjeri.

Prodajni savjetnici će vas kontaktirati u najkraćem mogućem vremenu za rezervaciju termina u studiju. Radujemo se susretu s vama. 

Na našem YOUTUBE kanalu potražite inspiraciju za različite veličine i modele kuhinja. 

Ako ne želite propustiti aktualne novosti, akcije i fotografije kuhinja pratite nas na FACEBOOKU i INSTAGRAMU

Video