Uređenje jedinstvene kuhinje

Kuhinja već dugo nije samo prostor za stvaranje jela. Ona je centar modernog doma, prostor za brz obrok i druženje, zato uređenje jedinstvene DAN kuhinje postaje slatka briga.

uređenje kuhinje

Kreativnost je neizostavna pri dizajnu interijera, zato je ne smije nedostajati ni pri uređenju kuhinje. Bez brige, velika DANKÜCHEN ponuda svakome omogućava da stvori svoju jedinstvenu kreaciju. Naime, kako je kuhinja postala najvažniji dio doma, bitno je stvoriti prostor u kojem se dobro osjećamo te izražavamo, ne samo kreativnim jelima, već i jedinstvenom dekoracijom.

U DANKÜCHENu dajemo veliku pozornost detaljima. Zato vam predstavljamo maštovite ideje s kojima će vaša kuhinja uvijek biti u trendu.

Povezanost kuhinje i ostatka prostora

Nekada je kuhinja bila zasebna prostorija u kojoj su se pripremala tradicijska jela. Razvojem tehnologije, dolaskom novih trendova i željom za otvorenim tlocrtom se koncept modernog doma promijenio.

Danas je važno povezati kuhinju s blagovaonicom i/ili dnevnim boravkom. Ovo možemo postići na više načina: dizajnom velikog dekorativnog otvora između kuhinje i ostatka prostora, odabirom kuhinjskog otoka ili nekim trećim kreativnim rješenjem. Nakon projektiranja, ne zaboravite na završni “touch” – prijelaze između prostorija obogatiti vazama, cvijećem ili drugim vrstama ukrasa.

otvor u zidu

Slijedimo trendu

Kuhinjski aparati se također prilagođavaju modernom načinu života. Hladnjak za vino sa staklenim vratima postat će estetski detalj u kuhinji, a istovremeno se pobrinuti da je vaše omiljeno piće idealno ohlađene temperature. Modernizirali su se i aparati za kavu i mikrovalne pećnice, koje više ne zauzimaju radnu površinu, već su dio ugradbenih elemenata.

uređenje kuhinje

Mali kutak za velike trenutke 

Klasični stolovi su oduvijek prisutni u kućanstvu, ali kako se mijenja dizajn kuhinje tako se mijenjaju i blagovaonice. Produženi kuhinjski elementi, šank i visoke stolice time postaju sve češći odabir kupaca.

U DANKÜCHENu vodimo računa da ih skladno povežemo, zato biramo drvene nijanse i ostale detalje koji će harmonično utjecati na cijeli prostor. Malo odvažniji će odabrati masivnu radnu ploču koja će zbog svoje debljine dodatno podignuti kuhinjski šank i naglasiti čarobni kutak za slatko druženje u dvoje.

uređenje kuhinje

Dodir prirode

Ako želite stvoriti opuštajuću atmosferu u prostoriji, uključite drveni dekor i staklo u svoj koncept. Dekoracija od prirodnih materijala unosi svjetlost i stvara toplinu interijera. Izbor različitih biljka osvježit će kuhinju i očistiti zrak, a omogućuju prekrasne prijelaze između prostorija.

DAN savjet: postavite biljke negdje na visinu, tako će pogled biti usmjeren prema gore, a posljedično će prostor optički izgledati viši.

Za još korisnih savjeta iz područja uređenja interijera rezervirajte svoje besplatno savjetovanje u studiju. DAN-ovi savjetnici će se posvetiti vama i zajedno ćete razmotriti sve mogućnosti i pronaći optimalna rješenja.

U DANKÜCHENu već 58 godina dajemo sve od sebe i svaki dan se trudimo izraditi kuhinju prema vašim željama.

Sviđa vam se ovaj zapis? Vaše povratne informacije su nam vrlo važne! Ne zaboravite nas pratiti na Facebooku, Instagramu ili Youtubeu.

Video