Uređenje kuhinje za 2021.

Jednostavno, funkcionalno i fleksibilno

Elegantnost susreće nježne nijanse uz funkcionalnost koja se uklapa u dizajn. Tamne kuhinjske fronte, mat površine i zanimljive kombinacije boja – najnoviji trendovi za uređenje kuhinje za 2021. koji privlače pažnju. S DAN-om je sve moguće sljedeće godine!

Tamne kuhinjske fronte kao odabir za uređenje kuhinje za 2021.

crna-uredenje-kuhinje-za-2021

Tamne kuhinje postaju nezaustavljiv trend zbog svoje elegancije. Klasična bijela kuhinja bit će crna ili siva 2021. godine, a inspiriraju i prigušene mat boje s malo sjaja. Vraćamo se prirodi, pa tako tamne boje fronti odlično možemo kombinirati sa svijetlim drvenim tonovima. Odabir boja posebno je važan kod dizajna kuhinja bez ručkica, a u novom desetljeću sivi tonovi bit će odlična alternativa klasičnoj bijeloj boji. Naše inovativne kuhinjske fronte u boji ANTHRAZIT imaju premaz protiv otisaka prstiju tako da prljavi prsti ne ostavljaju neprivlačne tragove. Za moderan kuhinjski ambijent koji osvježava vaš dom, donosimo nježne pastelne boje Jasmin, Magnolie i Dakargelb koje će odlično pratiti tamniji dizajn. 

Kvaliteta i jednostavnost idu ruku pod ruku

DAN kuhinje vrlo su jednostavne. Ovaj trend manje-više minimalističkog pristupa djeluje umirujuće i ispunjava prostor jasnim linijama. Važno je napomenuti da, unatoč jednostavnosti, biramo visokokvalitetne materijale i najbolje proizvode vrhunske funkcionalnosti. Tako u DAN kuhinju možete dodati pametna rješenja za pohranu, sakriti uređaje u ladice ili podnožnim ladicama stvoriti dodatni prostor za koji niste niti znali da vam može poslužiti. Neki trendovi nikad ne prestaju, a uređenje savršene kuhinje za 2021. naša je misija.

dizajn-za-uredenje-kuhinje-za-2021

Višebojna kuhinja

Iako smo govorili o trendu tamnih kuhinja koje postaju sve popularnije, drugi trend za uređenje kuhinje za 2021. bit će odabir više boja. To je izvrstan način da dozvolite svojoj kreativnosti da procvjeta i promijenite cjelokupni dojam o vašem prostoru. Tamnim dijelovima kuhinje dodajte kontrast svjetlijih nijansi kako bi dobili dubinu i karakter kuhinje. U DAN kuhinjama boje možete kombinirati na frontama, otvorenim policama, zidnim oblogama i radnim pločama. Uz našu stručnu pomoć dozvolite si slobodu eksperimentiranja.

Trend pametnih rješenja za pohranu 

pohrana-uredenje-kuhinje-za-2021

Rješenja za pohranu posebno su važna u kuhinji budući da trebamo prostor za sve namirnice, pribor, čaše, tanjure i razno posuđe za kuhanje i pečenje. Dobro organiziran, dovoljno velik i skriven prostor za pohranu pravi je odabir za funkcionalnost naših kuhinja. Zato će jedna od najtraženijih karakteristika dizajna za uređenje kuhinje za 2021. biti dobra kuhinjska ostava.

Industrijski stil kao ponovni trend za uređenje kuhinje

U dizajnu kuhinja upotreba betonskog izgleda, koji se može vidjeti na Silbermond modelu, kuhinju oplemenjuje sivim tonovima i nježnim teksturama. Ovaj popularan trend industrijskog dizajna će zasigurno dobivati ​​na popularnosti u nadolazećoj godini. Boja betona u kombinaciji s ANTHRAZIT crnom nudi jedinstvenu estetiku.

Kuhinjski otok

Svi znamo da kuhinjski otok i šank mogu pružiti radni, a ujedno i skladišni prostor. U DAN-u odabirom ovog rješenja za kuhinju u 2021. dobivate odličan prostor za objedovanje. Kuhinjski otok postaje proširena blagovaonica, a možete ga koristiti i kao dodatan prostor za odlaganje prilikom kuhanja. 

moderno-uredenje-kuhinje-za-2021

Sjajni detalji

U DAN kuhinji nalazimo krom, nehrđajući čelik uglavnom u obliku ručica i letvica za ručke. Krom i nehrđajući čelik ističu eleganciju DAN kuhinje, posebno u kombinaciji s crnim kuhinjskim namještajem.

Održivo iz ljubavi prema prirodi

Materijali koji se koriste za izradu naših DAN kuhinja trajni su i otporni, a naši sustavi za odvajanje otpada osiguravaju da više pažnje posvećujete okolišu.

trendovi-uredenje-kuhinje-za-2021

Od kuhinje do dnevne sobe

S porastom popularnosti otvorenog plana, ne čudi da namještaj iz dnevnog prostora u našim kuhinjama postaje sve popularniji. Danas su kuhinje više nego ikad srce naših domova. Stoga stvaranje udobnog, dobro predstavljenog prostora nikada nije bilo važnije.

Je li vaša kuhinja spremna za 2021.? Ako ne, javite se u jedan od 14 naših studija i potražite stručni savjet.

Sve DAN modele možete pogledati i na našem YouTube kanalu.

Video